Bouw clublokaal

2010

De fusie van de verenigingen de Telegraaf, de Scheldevliegers en de Luchtbode is een feit en in 2010 vliegen we al samen maar wel op de drie locaties die we nog hebben.

Met het geluk dat de Telegraaf weg moet op de locatie Dampoortweg krijgen we met hulp en bemiddeling van de gemeente Middelburg een oude koeienstal aan de Nieuwe Vlissingseweg (later het Zwin 2) in Middelburg aangewezen als mogelijke accommodatie voor onze vereniging PV de Combinatie.

Mede door de financiële bijdrage van de gemeente Middelburg is het voor ons mogelijk om de stal om te bouwen tot een meer dan doeltreffend onderkomen voor onze vereniging.  Hoofdaannemer is bouwservice Simon Jasperse welke ook lid is van onze club.

In de winter (Januari 2011) word gestart met de verbouwing met man en macht word er twee maanden hard gewerkt om op tijd klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. En door goede afspraken met onderaannemers en een goede planning word dit ruimschoots gehaald.

Leuk te weten is dat er in ons clublokaal zo'n 580 m2 gipsplaat en 32 m2 constructie hout en 460 m² isolatie zit verwerkt, om nog maar te zwijgen over de rest van het bouwmateriaal en de vele kilo´s bevestigings materialen zoals schroeven/spijkers etc etc. Met de slangen van de vloerverwarming kun je bijna een rondje Walcheren maken.

We hadden zelfs nog tijd over om het clublokaal te schilderen vloertegels te leggen en het geheel af te werken en in te richten al dit alles is te danken aan de inzet van de eigen leden.

Ook het buiten terrein (eigen parkeerplaats) was ruim op tijd klaar.

Gezien het eind resultaat mogen we dan ook trots zijn op op onze repenstratieve accommodatie welke in ruime mate voldoet voor hetgeen waar het voor bedoeld is.

Aan de hand van de foto´s op onze site kunt u de voortgang van de verbouwing enigszins volgen.

Simon Jasperse