Peronne

Datum: 
zaterdag, mei 19, 2018
Aantal duiven: 
506
Winnaar: 
J M Daane
Vlucht: 

J.M. Daane – West Souburg

1e prijs Peronne P.V. De Combinatie 506 duiven

3e prijs Samenspel 1 West 1.855 duiven

Clean Sweep Provinciaal (10/10)

Hans pakt ieder jaar wel minstens een keer een eerste prijs mee in de club. Ook in 2018 is dit hem weer gelukt en namens de club, willen wij Hans van harte feliciteren!

In de schijnwerper

P. & P. Borremans – Kennen een erg goed seizoen en staan overal hoog. Het gaat spannend worden die het vitessekampioenschap in club en samenspel gaat binnehalen. Zij hebben goede papieren en met een 2e plaats staan zij weer op het podium!

Comb. Antheunisse – Ieder jaar spelen zij weer fantastisch en maken zij enkele kettinguitslagen. Nu hadden ze er maar 8 mee, maar toch weten zij hun eerste duif op de 3e plaats af te vlaggen.

Gerrie van Boven – 14 duiven en in de club vlogen er 11 prijs. Met een 4e prijs in de club en een vroege duif in groot verband, zal Gerrie zijn weekend ook goed geslaagd zijn.

Adrie Walraven – Pakt ze ook regelmatig erg goed en ook nu vliegen er weer 6 van de 8 in de prijzen en vinden we hem op plek 5 en 8 terug. Klasse!

Huib Balthazar – De liefhebber met misschien wel de minste duiven van de club, maar speelt toch regelmatig top 10 in de club. Ook nu speelt hij de 6e prijs in de club en vliegt ruim 66% in de prijzen. Zeer goed gedaan!

Gijs Baan – Of hij zelf tevreden is, weten we niet. Wel pakt hij zijn duiven fantastisch met 19 van de 22 prijs en zijn getekenden vroeg.

Rinus Clement – Rinus maakt de top 10 van de club compleet en gaat weer tekeer in zijn samenspel. Ga zo door Rinus!

Mark Bugajski – Had waarschijnlijk vroeger willen zitten, maar hij weet een 100% score neer te zetten en heeft 100% in de prijzen. Erg knap voor duiven die pas na zijn vakantie weer zijn ingezet.

Patrick Noorman